Campament d\’Hivern LL/D 2009-2010

El diumenge 27 de desembre, els LL/D ens vam trobar al camp de futbol vell de la Bisbal per anar a la Vall de Bianya. El trajecte el vam poder compartir amb els P/C que un cop ens van deixar, es van dirigir a Sant Joan de les Abadesses.

Només arribar, els LL/D les seves cares van ser sorprenents. No els hi cabia al cap com podia haver un poble tan petit amb 7 habitants. Tot i que la casa era força gran i amb vàries habitacions, vam aprofitar una sola habitació per tots ells i una altre pels caps.
Amb la roda de serveis (amb grups fets a l’atzar) van haver de treballar plegats en les diferents tasques de la casa. (Parar/desparar taula, netejar lavabos, rentar plats, ajudar als cuiners a l’hora de fer el dinar i beneir taula).

Al llarg dels 4 dies, vam treballar l’eix d’animació (la volta el món en 80 dies) i per treballar-lo els LL/D van anar fent una sèrie d’activitats (tallers, jocs).

El primer dia es van dedicar a fer cucs de paper on hi escrivien els seus desitjos i un dibuix fet amb cera blanca i després pintat amb pintura per sobre, de tal manera que després quedava gravat el dibuix resseguit amb la cera.
L’endemà, van fer un joc de pistes (on més d’una pista els hi va costar trobar). Podem dir que saben quins són els continents que hi ha al món? SÍ! I d’on són els “burritos”? TAMBÉ!
En aquest campament van poder demostrar les seves dots culinàries, ja que vam poder observar que són tots uns artistes fent les seves pizzes. (No ho dubtàvem pas). I com que era el dia dels Sants innocents, per seguir la tradició, quan ja dormien després d’haver fet el joc de nit i que els hi llegíssim els contes de diferents indrets del món i del got amb llet calenta (totes les nits van tenir contes i llet calenta), els caps vam despertar els nens (amb música, ballant, amb un megàfon, olles i paelles,…) i els hi vam fer creure que ja eren les 8 del matí i era hora de llevar-se. Ara bé, un cop van saber que eren dos quarts de tres ens volien fer de tot però el coixí per anar a dormir els hi feia més el pes.
El dia 29 van jugar al joc dels racons, on a cada racó de la sala hi havia un joc de cada continent. (Alguns jocs els vam haver de fer a fora ja que eren d’exterior).
Hem de dir també, que durant el campament no van deixar de ser creatius i en els moments d’estona lliure jugaven (tots junts) al tot s’hi val, a fer cabanes, a l’assassí, al telèfon, entre molts d’altres. Amb aquest temps lliure van conèixer a l’únic nen del poble, on el vam convidar a jugar amb tots nosaltres.
L’últim dia vam recollir i vam anar cap a la Bisbal, juntament amb els P/C que ens van passar a recollir.
Ah!! També hem de dir que entre els LL/D teníem una K (la persona encarregada d’agafar les coses, que no estan al seu lloc, dels companys i guardar-les en una habitació de la casa i l’últim dia, les persones que els hi falta alguna cosa ho recuperen quan superen les penyores) Hem de puntualitzar que hi ha algun LL/D molt despistat i l’últim dia, al perdre més de 10 coses va haver de fer un munt de penyores, però com uns campions que són ho van superar.

I per acabar, agrair a tots els LL/D per fer possible aquest campament i mostrar tantes cares de felicitat i als dos intendents que ens van cuinar tots els àpats al llarg del campament. I també al temps! Que malgrat les dates que eren i les temperatures, no ens va ploure cap dia!

Fins la pròxima.

Properament les Fotografies 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *