Primera excursio de R/NG

 

El passat dissabte dia 14 de novembre els rangers i noies guies van agafar un mapa i van apendre alguns trucs per orientar-se dins d’aquest, trobar el cami mès idoni i saber arribar als clots de sant julia.

Tot i això abans de marxar els vam realitzar una prova a veure si també es sabien orientar per la bisbal i dels tres punts marcats només n’hi havia un que no sabien on era!!!!

Llavors ens vam posar en marxa cap als clots. Un cop arribats fem una mica de descoberta de l’entron i els sometem a la prova clau un questionari sobre que necessiterien emportar-se si anessin d’excursio a explorar un indret desconegut!!! Hi va haver resultats d’allò mès sorprenents.

Ja despres de dinar vam realitzar l’ultima activitat abans de tornar transformant-nos del tot en exploradors i realitzant la cerca d’un punt de geocaching, despres d’entendre el funcionament del gps vam aconseguir trobar el cache, el nostre primer cache!!!!!!!!! 

Ens vam apuntar al llibret del cache i vam agafar uns imants per portar-los a una altre destinació i vam deixar-hi un petit osset de peluix.

Finalment el dia s’anava acabant i vam tornar cap a la bisbal despres d’un dia d’exploració!!!!

 

Quan tinguem les fotos revelades les penjarem!!!!! 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *