Ruta Ràngers i Noies Guia 2008-2009

Bones som els exploradors de la Bisbal d’Empordà, de l’Agrupament ESCOLTA LES GAVARRES, a principis d’agost vàrem anar a descobrir una mica més del paisatge del nostre entorn que tant desconeixem.

Ens vàrem decantar per la RUTA del TER, començant per SETCASES fins arribar a la GOLA del TER.

El primer dia, marxàvem camí des del punt de sortida, on vàrem començar optant  per un camí, on malauradament va ser més difícil del que ens pensàvem, camí amunt i sense parar, vàrem arribar al càmping, on per sort les tendes ja estaven muntades i vàrem poder anar a la piscina i tenir una mica de temps lliure.

Els altres dies, vàrem anar caminant fins als diferents Càmpings que teniem planejats, a Camprodon i Sant Joan de les Abadesses, on miràvem de descobrir el que el nostre entorn ens amagava, descobrir els pobles i punts d’interès més interessants.

També vam anar al CAU de Vic, on ens varen deixar dormir allà i poder disfrutar del seu CAU, on vàrem fer descoberta i vàrem poder menjar PA de PESSIC

(Curiositat, no poseu un got de plàstic dins un microones…)

Al dia següent vàrem nar amb BUS de Vic a GIRONA, allà un tren fins a Celrà i desprès una caminada a la llum del sol picant fins a FLAÇÀ, piscina on poder descansar i disfrutar i a jugar i fer el llibre de ruta que hem fet durant cada dia.

Finalment al dia següent, un dels dies que esperàvem amb més impaciència, el dia del KAYAk, baixant pel TER, gent a l’aigua, kayaks que encallaven….

Última nit a Serra de Daró, i a l’endemà cap a la GOLA DEL TER

 

Gràcies a tots i totes per fer possible una RUTA com aquesta!

Us anirem penjant les fotografies i un vídeo que tenim preparat!

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *