Cap de setmana a la Carbonera

El passat 16 de maig els llops i les daines vam anar a passar el cap de setmana a la Carbonera, a Fitor. Ens ho vam prendre com un assaig general del que ha de ser el campament d’estiu (que enguany ens espera del 3 al 9 d’agost!) i va esdevenir una molt bona ocasió per posar a prova la salut de ferro i l’energia dels nens i nenes.

El dissabte a l’hora de sortir, el temps va acompanyar, potser massa…!!!

Feia una calor persistent que ens va obligar a omplir ben bé les cantimplores un cop vam arribar a Fonteta. Allí vam esmorzar de valent i vam prendre forces per arribar a la carbonera. No cal dir que hi vam arribar sans i estalvis, no sense abans fer unes quantes girangonces pel camí.

Més d’un va demostrar que es coneix molt bé la zona i que podria fer el camí a ulls clucs. La qual cosa és una mostra que quan els nens i nenes de la unitat volen poden ser molt pencaires i prendre la iniciativa!

Un cop vam ser a la carbonera vam desplegar les tendes (amb el corresponent xivarri i exaltació per part del nens!) i, després de dinar, vam fer tot de jocs i tallers aprofitant el magnific espai on ens trobàvem.

Moment àlgid del cap de setmana: A mitja tarda s’acosta un pastor amb les seves ovelles i l’home es posa a xerrar amb els caps i, en un no-res, tots els llops i totes les daines corrent a empaitar les ovelles pel camp! Per descomptat que als nens no els va passar res, no podem assegurar el mateix de les ovelles… ja ens passaran la factura del psiquatra! 😛

A la nit, després de sopar un bon plat de pasta amb salsitxes, vam fer el joc de nit. El joc triat va ser la sardina. Els escoltes van posar a prova la capacitat d’amagatall dels caps. Però van aprendre que una vegada el cap s’equivoca i els ho posa molt fàcil, després ja no és tant senzill trobar-lo!

Acabat el joc, els llops van anar a dormir… bé, dormir és un dir… perquè amb la calor que feia els va costar Déu i ajuda. Però això no és tot! Dormir tard i poc no els va impedir d’aixecar-se a les 6 DEL MATÍ per voluntat pròpia!!!!!! On s’és vist???!!!!

Lluny de ser una mala passada, que s’aixequéssin tant aviat va ajudar I MOLT a poder plegar aviat i poder fer cap al dinar que ens esperava al Pavelló de La Bisbal!

Tot el cap de setmana va anar la mar de bé: la sortida amb els nanos, el dinar i, sobretot, sobretot… EL BARÇA VA SER CAMPIÓ DE LLIGA GRÀCIES AL MADRID!!!

Què més es pot demanar??? ^^ Les fotos del cap de setmana! … en breu…

 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *