Excursió Celrà (R/NG)

Aquest dissabte dia 4 d’Abril, els Ràngers i Noies Guia vàrem tornar a la càrrega amb totes les piles i bateries carregades per tornar a fer alguna excursió i caminar.

Desprès de temps sense poder-ne fer cap degut al calendari d’inici d’aquest any, vàrem decidir que seria una bona idea anar a caminar una mica i conèixer alguna part del nostre territori que no haguessim vist.

I així va ser, no va fer falta anar gaire lluny per descubrir un indret màgic, amb contacte directe a la natura i que ens ho vàrem passar molt bé caminant i amb les històries dels nostres Ràngers i Noies Guia fent de Prínceps i Princeses, imagineu que fins i tot van acabar converint-se en Reis i Reines. (no hi ha res com tenir imaginació al poder!)

Vàrem començar visitant un castell remodelat i actualment habitat. Posteriorment vàrem anar xino xano per la ruta fins que vàrem decidir anar a veure les Mines del Nen Jesús.

Vam arribar en un indret on hi havia un castell amb torre mig en ruines, però realment precíos i un bon lloc per anar a fer el vol. No gaire lluny i amb unes vistes impressionants.

Aqui us deixem l’enllaç de les rutes que es poden fer. WEB CELRÀ

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *