Diada del Pensament ’09

Aquest cap de Setmana Passat vàrem anar cap a la Casa de Colònies de Sta. Eugènia d’Agullana, una casa magnífica on poder passar un cap de Setmana per no Oblidar.

Gairebé un ple d’assistència dels nens i de tots els CAPS.

El dissabte marxàvem cap a Agullana amb autocar, tots a dins i camí a recòrrer fins a la nostra destinació. Els Ràngers van animar el camí cantant versions de cançons i d’altres.

En un tres i no res ja erem a Agullana i ja havíem de baixar de l’autocar per anar direcció cap a la Casa.

3,3km caminant fins a la Casa tots junts, un camí que se’ns va fer curt.

Durant tot el dia de dissabte no vàrem pararni un moment, des de l’arribada, els jocs de tarda que vàrem fer amb diferents Grups dels LLops i Daines; Ràngers i Noies Guia; Pioners i Caravel·les i les TRUCS. Tots havien de superar unes proves per arribar a descobrir el tresors que hi havia amagat.

Un berenar i cap a fer els Tallers per cada Unitat, des dels petits de la casa fent Malabars, els R/NG fent màscares de Guix; els Pioners fent atrapasomnis i criant una gallina i les TRUCS preparant una sorpresa per tots els altres.

Un cop ja sopats va començar la sorpresa que van montar la Unitat de Trucs un JOC de BONA NIT mogut, animat i que ens va fer fer memòria i aprendre coses de l’Escoltisme.

BONA NIT, i directes cap a dormir. TOTS estàvem cansats però vam anar a dormir amb un somriure d’orella a orella per lo bé que ens ho vàrem passar i tota la companyia que hi havia.

A l’endemà, esmorzem una XOCOLATA DESFETA per llepar-se els dits (gràcies Empar i Dani P. per la vostra ajuda!!).

Un bon dia on vàrem destacar lo millor del cap de Setmana per cada un de nosaltres i ja era hora, ja havien començat a arribar els pares i mares dels nens i nenes de l’Agrupament.

A les 11.00h més o menys, vam començar a fer un partit de futbol dels PARES conta els NENS/NENES/CAPS de l’Agrupament… S’ha de ser valent per voler jugar com vàrem jugar, però també cal reconèixer que vàrem riure veient com corríem i reiem, difrutàvem tots plegats, amb unes Cheerleaders impressionants!

Finalment un dinar d’aquells que no oblides, i que no s’acaba mai un menjar exquisit.

GRÀCIES a tots els que vàreu poder fer possible una DIADA del PENSAMENT com aquesta, LL/D; R/NG/; PiC; TRUCS; EMPAR; DANI P.; MARIONA; MARC; PARES; MARES; GERMANS; GERMANES; COSINS; AVIS; i com no als CAPS!

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *