Excursió de Geocaching 2

Aquest cap de setmana ha estat molt divertit. Hem fet una excursió molt completa. Primer de tot visita a Figueres a donar un cop de mà amb el tema de la parada i de fer crêpes a la gent de Sant Pere de Figueres. I després hem anat a jugar a Geocaching.

Els punts escollits per aquesta excursió eren:

Castell de Sant Ferran (no trobat). Aquest punt no l\’hem trobat, jo crec que perquè està molt amagat. I ho crec amb molta certesa perquè diumenge a Pals fent el punt de Geocaching del pedró (mireu el log) vaig conèixer el noi que va muntar aquest punt (qespluga) i hem va explicar que ara era un pot molt i molt petit, hi tornarem i el trobarem.

Pieza de artilleria (trobat). Impressionant, brutal, …. buf quina por… se\’ns dubte el millor punt de geocaching que hem fet fins ara. Super recomanable. Ens hem endut un TB que és un termòmetre que està viatjant cap el sud, el diumenge el vaig deixar a Pals, mireu el recorregut que està fent. I a la pieza de artilleria vam deixar-hi el TB de l\’autocar que el recorregut que ha fet és aquest.

L\’Estartit (trobat). Vistes espectaculars sobre les Medes. En un primer moment vam pensar que no el podríem fer, però sort de la intuició i del GPS i el vam trobar.

L\’anècdote del dia se\’ns dubte és la cagada de la gavina sobre les nostres trucaires.

Punts de Geocaching a Ginebra. (AeroportUn amb webcam – i molts altres)

Fins la propera!

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *