Carnestoltes Infantil


Carnestoltes és una paraula que deriva del llatí carnis cualis, és a dir, carns privades. Es tracta d’una clara al·lusió a la prohibició de menjar carn durant els quaranta dies de Quaresma.
De marcades arrels paganes, la festa és una evolució directa dels saturnals romans que celebraven la fi de l’hivern i el renaixement de la natura a la primavera.
El Carnaval significa, doncs, tres dies de divertiments públics, disbauxa i disfresses que satiritzen la vida quotidiana i l’autoritat en un intent in extremis de gaudir dels sentits.
 
I, l\’Agrupament, dona una vlta més a la definició de Carnestoltes i organitza un any més el Carnestoltes Infantil.
Carnestoltes dedicat a tots els nens, nenes del CAU, de la Bisbal, Rodalies, i per suposat els més grans de la casa tambè.
Aquest any hem tingut la sort de comptar amb en Jaume Ibars (qui és?), pregunteu a algunes de les trucaires que el coneixen perfectament, per formar part del Grup RAUXA.
Festa, balls amb el dit amunt, i més amunt, desperrucar al vehí del costat, cantar, xisclar, ballar, i ballar més i més.
Una tarda que ens ho vàrem passar genial, i per més inri els nostres Pioners i Caravel·les ens varen deleitar amb una xocolata desfeta per llepar-se els dits.
Un any més, gràcies a tots els assistents!

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *