Campament Hivern R/NG 2008

Ja ha arribat i s\’ha esfumat com si res el campament d\’hivern. Els tres primers dies passats a aigua a totes hores, i l\’últim el de marxar sol… ben bé que tenim mala sort.
Però tot i el mal temps que ens va acompanyar vam començar dissabte dia 27 molt bé. Vam marxar puntuals, LL/D, R/NG i els P/C, els primers van passar els dies a St. Martí de Llémene i les unitats de Ràngers i Pioners a la casa de Colònies de St. Aniol de Finestres.
Allà a baix al poble ja teniem l\’Eva per indicar-nos per on haviem d\’arribar. En un pim pam, estàvem ja amb les bosses a dins i cadascú a les seves habitacions preparant-se on dormir, el seu sac, la motxilla, la roba etc…
Desprès vàrem començar un petit  experiment Psicològic. Tenim la següent situació hipotètica:
“Un grup d\’onze persones, a la qual cada una se li diu que es poble, i que entre aquestes onze persones hi ha una bruixa que pot fer coses que li diguem nosaltres els CAPS i el que vulgui fer ell/a mateix/a. I que l\’últim dia cremarem a la bruixa o bruixot”.
 Que creieu que passarà?.. continueu llegint per saber-ho!
Vàrem dinar tots plegats, i la vàrem fer el primer taller, un d\’espelmes que vàrem realitzar amb dos colors, vermells i blau.  (em sembla k amb la crisis podríem dedicar a vendre espelmes de lo bé que ens van quedar!!!).
Lo curiós va ser que els Ràngers semblen voler anar al revés del món… si si de veritat, ja ens coneixeu per dir que són molt bon nens, però tambè que criden i xisclen com mai havíem sentit. 
La nostra idea era preparar un guió de comèdia, pero no tenien la imaginació afilada en aquell moment, i vam acabar per fer un musical.
Aqui no acaba la cosa, sino que quan tenen temps lliure em venen i em demanen si els hi puc deixar la càmera de vídeo.. o i tant k si a veure que surt.
Per sorpresa meva els mateixos nens/es han fet una comèdia realment bona, imaginativa, amb els recursos dels quals disposaven i molt més!
Prepareu-vos per veureu!
Varem fer una activitat a fora, si si a fora. Tots ben tapats, amb la capalina (qui en va dur) i a fer un recorregut amb els ulls tancats, i ambun globus ple d\’aigua sense que es trenqués. Per fer el recorregut un company l\’havia de guiar.
Alguns van caure, d\’altres quasi semblava que ho fessin amb els ulls oberts.
ELs Ràngers i Noies Guia,la grna majoria venien de llops o de fora, excepte dos d\’ells que ja sabien com es treballa en aquesta unitat. Els nostres nens van aprendre a netejar plats, escombrar, i fregar com s\’ha de fer sense l\’ajuda de ningú més que d\’ells mateixos.
A part d\’aprendre a netejar i fer-ho bé, tambè van aprendre a cuinar alguns plats i veure lu dur que és fer-ho bé i que queda més bo si s\’ho fa un mateix.
Vàrem jugar a jocs de taula degut al mal temps, UNO, la * (un joc de cartes), els palillos, el twister,…
Finalment per la nit de St. Innocents algun nens  de Ràngers i Pioners van acabar realment pintants, lligats,  i desperts… que podieu esperar?
I per l\’últim sopar, els tres caps ens vam passar 3 hores i mitja  la cuina, preparant una sorpresa pels nostres nens.  Un sopar de gala, estovalles de luxe, uns plats que ni en Ferran Adrià, tot preparat per nosaltres! (mireu a les fotos i ja veureu)
Desprès del sopar, vam fer l\’entrega de foulards a la Marta, però tambè van parlar en Mateo i la Laura. Felicitats Nois!
I com no la última nit, la famosa discoteca, amb música sense parar, alguns refresc i a disfrutar de la nit! Però a les 2 tots a dormir que a l\’endemà ens tocava llevar-nos i netejar tota la casa per marxar cap a Casa.
PD: Al final vam cremar en Josep Mª. Els motius van ser que va riure quan li vam dir que li va tocar ser.

Finalment només podem acabar desitjant un
Bon CAP d\’ANY i FELIÇ ANY NOU! ^^



* Pròximament les fotos del campament
** Posteriorment, els videos de Ràngers
i Més porteriorment el trailer de la película
**** i Encara més posteriorment els video de Pioners del CAmpament!
 
Anirem actualitzant!
 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *