NADAL AL CAU

A les 20.30h del Dissabte, un cop finalitzat tots els preparatius de fer pastissos, i preparar algunes sorpresa per desprès, vam anar a la Plaça del Castell amb la gran majoria de Nens i Nenes, germans/es i pares, mares, avis, àvies…

Allà, els dos pastors de l’Agrupament (Jordi i Dani) es van vestir per l’ocasió, i vam portar tot el ramat de l’Agrupament a cantar per diversos punts.

A la PLaça del Castell, al Pont Vell, a la PLaça Major i finalment a les Voltes, davant de l’Escut. En l’últim punt, degut a la gran admiració que vam tenir vam haver de fer un bis de la Cançó del Rabadà.

No us estrenyeu que pròximament sortim a les llistes d’artistes revelacions de l’any!

Quan vam acabar, ens dirigirem en massa cap al BAR DARÓ, allà ens posarem tots ben posadets, perquè hi havia una sorpresa. Tots en silenci, mirant una pantalla de TV, i a començar a disfrutar del vídeo que Demarcació de Girona ens va preparar de la TROBADA DEL 100 1 del curs passat.

Records, alegria, tristesa per recordar vells i bells temps.

Vam acabar la nit, donant el regal de Nadal al CAU, un iman amb el que decorar la nevera de casa vostra i posteriorment un picapica per recuperar forces per l’Endemà.

BON NADAL I ANY NOU a TOTHOM!

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *