CAU (R/NG) 13/12/2008

Bé abans de tot, deixar clar que les mofes per les fotos de quan era petit i de la meva comunió no quedaran en va!! xDD

 

Avui dia 13 de Desembre, hem fet el Penúltim CAU abans d’acabar aquest magnífic 2008!

Si si, senyors, el temps passa volant, i una mostra de que passa volant és el que hem pogut observar el dia d’avui.

Hem agafat els cotxes dels CAPS (Eva, Isalguer i un Servidor), i ens hem dirigit cap a casa meva (en DANI… especificant més a casa dels meus pares (què voleu sóc estudiant!!!)).

Allà ens hem acomodat lo màxim de bé, alguns més que d’altres als sofàs, butaques, pufs, i terra.

Un cop tothom estava al seu gust, hem començat per una pel·licula de terror (comèdia) titulada “SOPA DE LLETRES”.. aqui és on hem vist el primer pas del TEMPS fa estrànguls entre la gent! La filmació va ser gravada quan en Jordi R, i la Laura S, eren Pioners, s si pioners!! Un fart de riure, però també d’admiració al veure com havien treballat tant i tant i lo més important s’ho van passar genial!

La segona pel·lícula encara és més vella, si si encara més!! Aquesta en qüestió de quan l’Eva R, i la Cecília eren Ràngers, i es titula “LES 8 MAGNÍFIQUES”, on hi havia guerres entre indis i vaquers, i 8 mosses ben maques que ballaven al so de la música.

Cal dir el mateix de SOPA DE LLETRES i LES 8 MAGNÍFIQUES, que totes dos es veia l’amor, la passió, lo divertit, la feina que comporta tot un projecte en comú.

Des d’aquí, us donem un aplaudiment i un oscar a tots els que vareu col·laborar a fer aquestes dues Filmacions! FELICITATS!

Per cert, mireu la foto dels R/NG, l’ARBRE de Nadal de CASA que l’he decorat jo!! jeje 😛

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *