Excursió al PUIG d’ARQUES

Ni el mal temps, ni la son, ni els despertadors que han fet un complot per no sonar aquell dia, ni la pluja, ni el cansanci, ni res que ens importi, a pesar de totes les complicacions (que més tindrà el Madrid el dia 13D), vam decidir fer cim al PUIG d’ARQUES.

Els Ràngers i Noies Guia, o millor dit per majoria:les NOIES GUIA i els RÀNGERS, vam quedar a les 9.30h, i a les 10.00h hores sortiem del CAU direcció al Km 7 de la Ganga.

(Agraïr als pares que es van oferir i ens van portar fins allà, i als que ens van venir a buscar tambè!!)

Un cop allà al Km 7, van començar a caminar, sembla impressionantla marxa que porten els R/NG, marcant el pas com ningú, un..dos..un..dos.., un NO PARAR!!

Vam veure el paissatge, que a pesar que alguns de nosaltres no podiem ni aixecar el cap pel Fred que feia i l’amenaça de pluja, vam fer camí fins al cim en una mica menys de dues hores!

Al cim, vam mirar el paissatge, vàrem gaudir, i desprès de restar una estona asota aixupluc dels arbres, vàrem tornar a agafar la marxa cap a baix, i estalviar-nos una possible tempesta tropical! xD

 

De veritat jo no se que els hi doneu als nens per esmorzar.. però sembla que vagin amb PILES DURACEL!!, no paraven i altre vegada en menys de dues horetes ja erem a baix.

Allà vàrem dinar, vàrem fer petar la xerrada i posar-nos al dia del que ens espera aquest final d’any, jugàrem una mica per allà i finalment vàrem trucar uns pares perquè ens vinguessin a buscar, però no per tornar a casa sino per acabar l’excursió al CAU.

A les Noies Guia i els Ràngers no els vàrem poder retreure res de res, tant bé ho van fer que al arribar vàrem decidir que es mereixien un REFORÇ POSITIU (toma, a que es nota que sóc de PSICOLOGIA?) xD

Total.. que els hi vam comprar berenar..

Però aqui no acaba la història, com tots sabeu, hi ha hagut noves incorporacions a l’Agrupament, i dintre la Branca de Ràngers dos, un Rànger i una Noia Guia.

És al Rànger que hem de felicitar avui ja que li vàrem donar el Foulard, per haver demostrar dia rere dia que se’l mereixia.

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *