Excursió a Esperança

No sé si és la tramuntana, o bé és el fet que sou així, però la veritat és que l’Emporda Connection és un fet. Excursió sorpresa a les dos bandes, primer de tot per la gent de Figueres que es pensaven que anaven a Palafrugell, quins caps que teniu… i després per les nenes de la Bisbal que es pensaven que haviem llogat una carrossa de carnestoltes per començar a preparar la rua. És ben bé… que vaia caps. Però bé, si és sorpresa i és inesperat és més bonic.

La idea de l’excursió era anar al molí d’en Frigola i conèixer el paratge… però la pluja ens ha fet improvitzar i hem acabat a l’ermita d’Esperança que tenia portxo. Hem fet un bon dia molt maco que havien preparat la gent de Sant Pere de Figueres, i després hem fet dos jocs, un preparat per les trucaires de la Bisbal i un altre preparat pels Pioners i Caravel·les de Figueres.

Hem dinat i a la tarda hem preferit tornar aviat cap a la Bisbal ja que no plovia, i hem anat fins el Parc Infantil on el bon temps ens ha permés fer dos jocs més que duiem preparats. A les 6, cadascú ha anat cap a casa seva i s’ha acabat així una excursió molt bonica.

Sant Pere, suposo que ja sabeu que aquesta és la primera vegada que ens hem vist aquest curs… però no serà l’última.

Gràcies per ser així.

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *