Assemblea General 2008

Aquest any ja he aconseguit anar a la 4a Assemblea General consecutiva, després de la Bisbal, Barcelona i Tàrrega, ara ha tocat anar a Solsona.

La veritat que he estat aguantant la bandera de la demarcació de Girona perquè un cop més els de Girona brillavem per la nostra absència, només 11 representants, comptant que 5 eren de demarcació. Però aquesta vegada l’Agrupament Sant Pere de Figueres ens ha superat en representants als de la Bisbal, faltava els representats de la Mafia Napolitana dels Prados (eh Anna, Gerard i Dani), sort que he anat a representar la família i l’agrupament.

L’assemblea ha estat molt plàcida eren 300 assistents i s’ha aprovat tot sense cap problema. M’ha agradat veure la fauna autòctona de les assambleas, que han seguit com sempre en la seva línia, però molt bé… bones intervencions. Ens han donat un llibre de record i també he recollit informació dels monogràfics.

Coses a destacar és que han passat un vídeo per promocionar els campaments internacionals i estava ple de fotos i d’imatges del nostre agrupament.

La comissària internacional de Minyons, la Laia de Trinca, m’ha presentat en Mario Lopez vicepresident de la WOSM (World Organization of Scouting Movement), o sigui la casa de tots, i que tot sovint treballa amb la Guadalupe una de les caps d’Anemasse.

També dir a la gent de Sant Pere, moltes gràcies, per portar-me fins a Solsona i per no deixar-me tirat al mig de l’eix transversal, que m’ho mereixo.

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *