Excursió a Santa Llúcia

El dissabte dia 8 la unitat de llops i daines vam quedar a les 10 del matí al cau per començar el que seria una “dura” excursió cap a Sta Llúcia. Tot i les dificultats que hi hagueren, vam aconseguir arribar i vam fer d’aquell indret casa nostra.

Per escalfar vam fer un joc de proves, en el què vam haver de jugar al mèmori, penjat humà, cursa de sacs, etc, i desprès, quan fosquejava ens vam reunir al refugi on gracies al caliu del nostre grup (i una mica al del foc de la llar de foc) vam poguer amagar-nos una estona del fred.

Per culpa dels gossos (inofensius) que rondaven per fora i de la negra nit, alguns nens i nenes i algun/a cap van passar una mica de por, però ens vam acompanyar els uns al altres a tot moment.

Desprès van arribar en Jordi, en Dani i l’Isalguer amb el sopar delicios que va preparar l’Empar (per cert, moltes gràcies), i es varen quedar per fer aquella estada encara més agradable.

El joc de nit va ser tot un exit, i desprès els nens es van adormir de seguida. L’endemà desprès d’esmorzar varem empendre el camí de tornada, que tambe va ser “dur”. I com uns campions/ones van arribar a la Bisbal plens d’energia una altra vegada.

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *