Excursió a Can Cadena – Valldoreix

La veritat és que l’excursió era improvitzada, la primera idea era fer una altra cosa, però de moment la guardem a la recàmara ja que el curs és molt llarg. Ens hem trobat que aquest cap de setmana hem pogut anar d’excursió a Can Cadena, la seu central de Minyons. És una masia situada Valldoreix, al costat de Sant Cugat, que està molt i molt bé.

Hem arribat el dissabte a la tarda ben dinat, i les trucaires i els caps, hem participat a la Trinca. La Trinca és la formació que fa Minyons pels caps que volen fer campaments internacionals. La nostra participació ha estat curta, ha estat una ponència de poc més d’una hora on hem exposat els diferents campaments que vam realitzar l’any passat i altres anys. Les trucaires han exposat les seves vivències i els pros i contres d’aquests campaments, així com els caps també hem dit la nostra. Els caps d’altres agrupaments han fet un munt de preguntes a les trucaires que han contestat sense problemes i han fet veure als altres caps la importància de la dimensió internacional del moviment, l’impacte positiu que té sobre les unitats i sobre l’aprenentatge dels nens i nenes.

La resta del cap de setmana l’havien preparat les trucaires, cadascuna tenia una part i s’havien coordinat per lligar-ho tot una mica. La veritat és que ens ho hem passat molt bé amb les diferents activitats. Fins hi tot la dieta equilibrada que l’havíem preparat entre tots.

Sembla que el tren el tenim ben encarrilat… ara faltarà veure cap on anirem.

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *