Excursió a Fires

La unitat de Trucs ha demostrat un cop més el seu compromís vers l’Agrupament i el dissabte al matí el primer que ha fet ha estat anar a recollir les taules i cadires del sopar.

A les 10h del matí erem al mateix lloc que l’any anterior (Fontajau) i feiem la foto de grup de rigor. Un cop feta, hem anat al centre a fer l’activitat d’enguany, el que preteníem amb l’activitat era demostrar a les trucaires que encara els hi falta molt per assolir els tres objectius de trucs i així s’ha demostrat. Han hagut de muntar un espai de jocs tradicionals per nens i nenes i aconseguir fer jugar 3 nens o nenes, i no ho han pogut aconseguir. Enguany haurem de treballar molt per saber afrontar i superar les dificultats i saber valdre’ns per nosaltres mateixos.

Al migdia, dinar a casa de l’Anna, i migdiada com cal, i a la tarda un vol per les atraccions. Només dues trucaires s’han animat a pujar a una atracció, l’edat és nota. També s’ha notat que algunes trucaires havien sortit el dia abans i no tiraven, un altre aspecte a millorar al llarg del curs.

Quan eren quasi les 7h hem anat a ca la Gemma, punt on s’ha acabat l’excursió.

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *