Festa del Pas

Dissabte al matí es va aixecar gris, però tots confiàvem que el temps ens deixaria fere la Festa del Pas amb tranquilitat a la Font d’en Salomó, però no ha estat així. Va ser arribar a la Font d’en Salomó i posar-se a ploure, i cada vegada amb més força… primera idea… parar tendes… en vistes que la cosa no avançava correctament vam buscar una alternativa i va sorgir el Cau dels Pins. Per moure els nens i nenes fins els Caus dels Pins hem utilitzat la roda de telèfons dels Pioners de l’any passat i una petita roda de Llops, en un 15 minuts teniem una dotzena de cotxes a la Font d’en Salomó que ens han permés desplaçar-nos ràpidament cap el Cau dels Pins i intentar de seguir amb la Festa del Pas.

La veritat és que al Cau dels Pins hem estat molt bé, el cobert ha fet d’aixopluc per les tendes i per nosaltres i l’espai ha ajudat molt al desenvolupament de les activitats. Hem pogut fer el joc de tarda sense problemes, ja que no plovia, hem berenat pa amb fuet, que bó que estava. A més a més al tenir llum artificial tant per sopar com pel joc de nit hem diposat de llum i s’ha pogut allargar. A l’una de la nit feiem el bona nit, coincidint amb un nou ruixat. A les dues ja s’havia fet el silenci absolut i tothom dormia.

Al matí un fort cop de vent ha fet caure les tendes dels pioners i dels trucs. Hem esmorzat pà amb tomaquet i embotit. Hem fet la motxilles i desperat tendes en un moment i com teníem temps hem aprofitat per escombrar tot el porxo ja que estava plé de terra. A les 12 han arribat tots els pares i mares, hem fet una cerimònia molt emotiva, i amb més d’una llàgrima. Tot plegat ho hem tancat amb un esplèndid dinar de germanor on hi havia més de 120 persones a taula.

Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració. 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *