Aixo s’acaba!!!!!!!!!!!!!!!

Ja arribem al final del campament internacional i tots anem una mica adormits.

Ahir els Rangers i Noies Guies varen poder disfrutar d’un dia d’Arena, fent activitats com tallers, inflables, rapel, etc. i tambe el KnockOut, el mateix que varen fer els Llops l’altre dia fent una competicio per grups en diferents proves.

Els Pioners i Caraveles varen anar al Zoo, on els hi va ploure bastant pel mati, pero per sort varen poder acabar de gaudir de la visita, on varen aprendre que les tites de les Zebres son negres. jeje 🙂

I finalment els LLops i Daines varem fer activitats lliures, i tambe a l’Arena. Havent dinat varem anar a fer Canoa la majoria de nosaltres. Realment va ser tot un caos, pero alhora molt divertit. Al principi varen fer una mica de diversio de canoa, fent jocs, saltant entre elles, per fer-se amics de les canoes.

A la nit, varem preparar una festa sorpresa a la Violeta, on LLops i Rangers varem sopar junts, i un cop els Pioners varen acabar l’activitat que tenien planejada pel seu subcamp, varen venir a menjar Pastis.

Ens ho vam passar molt be, fent danses, cantant, la gent incredula no sabia que coi passava en aquell espai de terra de la Jamboree, com uns motivats de la Bisbal, saltavem i ballavem al ritme de les seves veus.

Avui als Llops i Daines, ens espera un dia de proves de superacio repartides per tota la Jamboree, que pel que ens han dit Rangers i Pioners es molt divertit. Els Rangers avui tenen un dia tranquil, de relax i els Pioners faran el KnockOut.

A les 19.30 d’aqui comencarem la Cerimonia de Clausura :(, on farem una Rua des de cada subcamp fins al camp principal on hi haura musica en viu, i focs artificials.

Dema tenim planejat fer molta feina i marxar cap a l’Aeroport per poder tornar a casa i poder dormir cadascu al seu llit (creieu-me que es troba molt a faltar!!!!).

Aqui teniu mes fotos d’aquests dies:

http://www.flickr.com/photos/encinas1987/sets/72157606434083152/

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *