6e dia a Essex International Jamboree

Sentim no poder publicar fotografies de tots els nens, pero ja es dificil aconseguir que ens deixin un pc on poder passar les fotografies de les cameres. Mirarem de penjar-ne alguna aquesta tarda. Estigueu al cas. Un cop aclarit aixo fem un breu resum d’aquests dos dies:

Ahir es va fer el Opening Day, el dia de visites. Rangers i Noies Guies i Pioners i Caravel·les varen anar a fer activitats d’aigua, com Vela, Canoa, etc. En canvi els Llops Varem poder disfrutar d’un dia de diverses activitats, tals com participar a un concurs de recollir formigues. A la tarda, vespre es va fer en cada un dels Subcamps el Food Festival, on cada un dels grups que hi ha, deixava a l’abast de tothom una mica del menjar tipic del pais. Cal dir que el nostre fuet, el pernil salat i les galetes varen volar en questio de segons.

A la nit, varem tenir la oportunitat de pujar a sobre l’escenari i varem ballar una danca tradicional, la POLKA, amb la Puentes tocant la gralla.

Acabat l’espectacle els nens i els caps varen poder disfrutar de musica en viu.

Avui els Pioners se’n van al Zoo, els Rangers fan el Knockout (una especie de competicio entre diferents grups realitzant una serie de proves) i als Llops ens toca activitats d’aigua.

Esperem que estigueu molt be, nosaltres estem fantastics i aquesta nit celebrarem l’aniversari de la Violeta fent un sopar de familia tot l’agrupament junt.

A la radio sortirem el divendres a les 13.30 d’aqui, o sigui a les 14.30 de Catalunya.

Ens veiem d’aqui dos dies.

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *