Essex Jamboree 2008, 4rt dia

Despres d’algunes incidencies amb els pc, que no ens deixaven connectar cap tipus de dispositiu, al final em aconseguit gracies a la nostra simpatia que ens deixin un pc dels Staff (organitzadors) per poder escriure millor i poder penjar algunes fotografies.

Som al 4rt dia de la trobada international, a Essex. Cal dir que el primer dia va ser espectacular, pero millor explicar el 3 i el dia que ens acompanya avui.

El dilluns els Rangers i Noies Guies varen anar a Walton, el mateix poblet on els Llops i Daines varen anar. Els Pioners i Caravelles varen anar a fer algunes activitats per els diferents establiments que hi ha, fent escalada, rapel, tirar amb tiraxines etc. Els llops, al igual que els pioners varem fer tambe algunes activitats com escalada, el circuit america…

Avui dimecres, els LL/D hem fet una activitat amb la gent del nostre subcamp, l’Aadvark. En ell hem competit en diversos equips, sense l’ajuda dels caps.

Els Pioners i Caraveles han fet l’incident Challenge, on han de superar una serie de proves.

Aquesta nit hi ha hagut tempesta on estem, pero tot i aixi tot ha anat perfectament be.

Cal dir que estem sent una part important de la Trobada, i ens fem notar. La Violeta, en Ferran, la Cristina i jo mateix, varem pujar el dia de la Innauguracio amb les banderes de Catalunya, Turquia, Republica Checa i Tanzania respectivament. La Carme ha sortit amb un primer pla a la revista del campament, la Nuria Bosch, la Nuria Bassa i lAida tambe han sortit al diari, la Violeta altre vegada tambe. Divendres La Nuria Bosch, l’Enric i la Gemma faran un programa de Radio en Catala d’uns trenta minuts.

Hem pogut escriure en el diari del campament, escrivint histories, anecdotes, contes, que possiblement ens els publiquin.

Tranquils que els anem coleccionant dia rere dia, per quan tornem que tots els pogueu veure.

 

Cal dir, que ens estan mimant molt als Llops, aixo de ser Internacionals i Catalans, els hi agrada, fins i tot ens han convidat a dinar a tres Llops i un Cap a un campament d’Anglesos d’aqui mateix.

Perdoneu per les faltes, pero tal hi com va dir en Ferran, el teclat va malament, i falten els accents, la c trencada, etc.

Fins aviat!

 

Aqui teniu un link amb les fotografies que  estan penjant a la web:

http://www.essexscouts.org.uk/jamboree2008/communicate/gallery.php

 Tambe en aquest link trobareu una historia de la Steph:

http://web.eij.org.uk/youthmedia/?p=78#more-78

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *