Revetlla de Sant Joan

Un grup de pares i mares, caps, nens i nenes, caps de figueres, amics i amigues de l’Agrupament i en Miquel del Roig i la seva dona, ens vam ajuntar per fer un sopar per la revetlla de Sant Joan.

La veritat és que les mares i els pares van estar a un gran nivell com sempre, quin menjar que van portar que bó, i no va faltar de res, déu meu com us prepareu les coses!!!! Amb pares i mares així arribarem molt lluny. Quin tiveri, no faltava de res, que si pasta, que si pollastre, que si ous farcits, musclus, peix, … en fi… de tot… i boníssim. Impressionant!!!!

Després del segon, va venir el petit espectacle piromusical… un reguitzell de petardos de diferents colors, sons i durades que van permetre cremar una mica de pólvora a la nit de Sant Joan. L’aprenent de piròmana va tenir alguna dificultat, la falta de pràctica, i va haver algun petard que no va reaccionar adequadament, però no va passar res important i tot va transcòrrer amb normalitat.

Tot seguit, vam treure les postres, les excel·lents i boníssimes coques de Can Massot. Que van fer les delícies de tots els assistents, tant en la versió xoconata com la versió de crema. Boníssimes.

I després… espectacle sideral del mestre del pupurri musico-cultural català, Miquel del Roig, el noi de l’Atmella. Impressionant Miquel del Roig ens va fer ballar a tots, i quan diguem a tots és a tots, del més petits al més gran. Quin repertori, quina energia, quin espectacle! Va sorprendre a més d’un i de dos.

Gràcies a tots i totes per haver vingut i haver col·laborat a que aquesta revetlla de Sant Joan amb l’Agrupament hagi sortit tant i tant bé!!!

Moltíssimes gràcies!!!

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *