Última Excursió a Palamós

Avui dissabte dia 21 de Juny hem tingut el plaer, desplaer d’anar a la Platja de la Fosca. M’explico lo de plaer i desplaer.

1. Perquè plaer? doncs ben fàcil, anar amb unes criatures com les que tenim a Llops (i les magnifiques Daines que no faltin) a la Platja, i jugar durant hores a dins l’aigua, a fora, amb totsi cada un d’ells.

2. Perquè desplaer? també ben fàcil, i en poques paraules perquè ha sigut l’últim dia de CAU. (fàcil i ràpid no^^)

 

Hem marxat ben aviat cap a la Platja, a quarts d’onze ja erem allà  amb les tovalloles ben preparade, una mica de cremeta com a la cançó (yo te pongo cremita..lalallaa), i cap a dins de l’aigua… si si ha costat entrar, però un cop dins no hi havia qui ens treiés fora!!! O algú diu el contrari? ¬¬’

A l’hora de dinar, cap a una pineda a protegir-nos del sol i dinar com bons germans, una mica de festeta anar explicant anècdotes i després cap a Palamós a donar un premi a tots els de la Unitat, un magnífic gelat al gusto del consumidor.

No tot han sigut flors i violes, sinó que hem tornat abans d’hora degut a la calor i com picava el sol, i hem tornat cap a la Bisbal per fer els últims pasos per despedir el curs, hem donat les samarretes (la de Be Prepared My Friend i la de la Gallina), hem explicat les millors excursions, i les que no ens han agradat tant, i un cop tot posat en comú cada un cap a Caseta Seva.

 

Espectacular, impressionant, i si hi ha una paraula que ens defineix als Llops/Daines del curs 2007/2008, aquesta és sensdubte:

 

MOTIVATS!

 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *