Sortida a Palamós

Un cap de setmana, marcat per les absències de nens, mogut, divertit i passat per aigua. Així podríem definir-ho no?

El dissabte quedarem a les 9.15 tant Llop/Daines com Ràngers i noia Guia, marxarem cap a Palamós i arribarem allà ben aviat.

La primera activitat del cap de setmana no podia ser una altra que una descoberta de la ciutat. Dos grups de nens barrejats amb les diferents branques que hi eren, i vinga a començar a fer fotos i respondre el màxim de preguntes possibles referents a Palamós.  Sabeu que varen fer els nens, més llestos que ningú, per saber les respostes a algunes preguntes? Doncs si! Anar al punt d’informació!! Pujar a l’edifici més alt, una foto submergits, una altra foto amb un xinés, un alemanys i un francés, etc.

Més tard, marxarem cap al Càmping Palamós. Un cop allà ens dedicarem a montar les tendes. Dos patrulles i un iglú, cal dir que s’ho van fer tot solets (a excepció d’algunes piquetes finals que les vàrem clavar els Caps).

Finalitzat el montatge de les tendes, ens posarem a dinar. Varem tenir una mica d’estona lliure i després ens separarem a fer les activitats de la tarda.

Ràngers/Noia Guia tornaren a Palamós a veure el Museu marítim i a fer un tomb amb un baixell de Vela (Goleta), molt divertit no? algú sap la diferencia entre el nort real i el nort de la brúixola?

Els Llops/Daines i una Noia Guia (la Marina que va arribar més tard), començarem fent la primera part del taller que hi havia preparat. El primer pas tenyir les samarretes i penjar-les. Un cop fet marxarem cap a la cala que hi havia a la platja, on varem grabar algunes escenes per el video de la sortida. Al estar l’aigua ben glaçada, i les pedres de la platja no ajudaven a fer el video, vàrem decidir anar cap a la Fosca.

Allà si, tots cap a dins el mar, alguns per sorpresa, d’altres si llençaven directament, i uns quants prenent el sol.

Tornem cap al Càmping i allà un premi per tots! Un gelat per cadascú. 

Tornen els Ràngers i Noies Guies, comencem a jugar una estona mentre uns es dutxaven i els Caps feien el sopar.

Acabats de sopar, comença el joc de Nit.

Si si, qui ha matat han Jordi? qui ha sigut, on ha sigut, amb què ha sigut?

Amb aquesta premissa començava l’activitat, els nens havien d’esbrinar com, amb què i qui l’havia matat. Per aconseguir-ho havien de passar unes proves determinades que es trobaven pel càmping. Algunes de les proves, més dolces que d’altres, més enganxoses, de còrrer, d’intel·ligència…

I si senyors! Al final a veure si algú ho havia descobert. Tots dos grups trobaren el lloc i l’eina amb la qual havia mort en Jordi. Però i l’assassí? Qui havia sigut?

Només amb una mica d’observació (alguns més que d’altres) Varen poder saber que en Dani havia matat en Jordi i no la Mireia!!!!

Un Bona nit de relaxació (sense saber que ens preparava la nit i el dia següent) i cap a dormir!

Us enrecordeu de Beget (això només els més grans), doncs més o menys tornà a passar al Càmping. L’iglú dels Caps una mnica més i surt volant, les patrulles dels nens començava a entrar aigua.

L’esmorzar dins les patrulles, i degut al mal temps vàrem haver de canviar de plans. Doncs en 15 minuts desmuntar tendes, fer bosses i cap a la Sarfa que acabariem el dia a la Bisbal!

Un cop a la Bisbal, varem fer alguns jocs dins el CAU, algun petit taller i dinarem.

Finalment, va arribar l’hora de tornar cap a casa a aixugar-nos i descansar.

També conta com a Batalleta aquesta no? 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *