100 més tu a Figueres

El dissabte es va llevar plujós, però tot i això a les 8 tothom estava al pavelló apunt per marxar, els pioners però van aprofitar per anar esmorzar i carregar bé les piles.

L\’arribada a Figueres va ser espectacular, tot ple d\’escoltes que anaven caminant cap el Castell de Sant Ferran. Inscripcions i cap a plantar la tenda. Teniem dos zones d\’acampada dins les quals hi  havia els subcamps, el dels castor, llops (Terri) i rangers (Tordera i Daró) i la zona dels pioners (Muga i Fluvià) i trucs. En un moment vam tenir les tendes parades i vam fer la presentació de l\’eix d\’animació. En aquest van triar l\’aigua, que és l\’eix global de l\’escoltisme mundial, i la veritat és que l\’eix va ser present tot el cap de setmana i a tot hora, gràcies a la pluja.

Després de dinar vam fer els grups per les gincames. La gincama es va fer a través de tot Figueres. Ni havia 3 de gincanes, la dels llops, la dels ràngers i la dels pioners. En tots els casos els nens i nenes feien grups format per gent provinent de diferents agrupaments. Les gimcames tenien moltes proves i molt diferents.

A les 7 vam anar a veure un espectacle de mímica i després cap el castell a sopar. Ben sopat vam tenir una vetllada, en els cas dels pioners amb el cantautor Miquel del Roig que ens ho va fer passar bomba, els llops amb en Jaume Barri que també va animar molt bé la nit, i els rangers doncs… també s\’ho van passar bé.

L\’endemà al matí una colla d\’animals van tirar una traca a les 6 del matí i van aixecar els pobres llops i els rangers. Total que a les 6.30 tothom corria per fora, ens van fer llevar les 7.20, una hora i deu minuts abans del que estava previst.

Esmorzem, d\’hora, i desmuntatge de tot el campament. Hem anat a fer les activitats per unitats, ha estat molt bé perquè hem pogut fer un munt de coses. A quarts de dues anavem a fer la clausura i la foto final de grup, però un bon ruixat ens ha deixat ben molls. Hem dinat com bonament hem pogut un plat d\’arrós, hem cantat l\’hora dels adéus i a les 5 cap a casa que hi falta gent.

Ha estat una trobada plena de nous amics i amigues de molts agrupaments, gràcies a tots per fer-nos passar un cap de setmana tant divertit. A veure quan ho repetim!!!

La notícia en el Punt Diari i en el Diari de Girona.

Notícia a la web de Demarcació de Girona i el vídeo de Tramuntana TV

Les fotos de l\’Agrupament Escolta Vista Alegre

Vídeo de l\’Agrupament Flos i Calcat

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *