Excursió al Cau dels Pins.

Ens vam trobar a les 10 del de matí al Cau. Llavors ens vam dirigir cap al supermercat per poder comprar tot el que necessitàvem i quan ja duiem les motxilles ben plenes ens vam dirigir cap al Cau dels Pins.

Per arribar fins allà vam passar per Beverli Hills o si més no això semblava ja que hi havia cada caseria …. Però al cap de poc vam tocar de peus a terra i vam tornar a la realitat.

Aquest cap de setmana bàsicament el vam dedicar a la preparació de l’obra de teatre! I la veritat és que la vam avançar molt. A part de treballar tant, també vam jugar a volei, a un joc de paraules nou, a matar, … aquest són uns jocs que van fantàstics per desestresar-se!!! Estem pensat oferir-los a les grans empreses i així guanyar uns quants calerons!!!!

Després de sopar vam fer uns jocs de nit força tranquils. Vam jugar al Twister i al Locuras. I llàstima que el temps va passant perquè sinó encara hi estariem jugant!!!!!

Quan ens estavem preparant per anar a dormir, us gran cop ens va espantar!!!! què és? Qui hi ha? Truquem als mossos? Seran els caps de LL/D? Tantes preguntes sense resoldre i ells vinga a picar la porta i els vidres!!!!!! Finalment vam descobrir que els que ens van voler espantar una estona van ser els caps de LL/D!!!! I sabeu què? Allà amb nosaltres hi havia hagut un talp!!!! Aquest sabia tot el que estava passant i no en deia res!!!!! però alguns dels R/NG sense témer la foscor i el perill van voler a sortir a fora!!!! Sabeu què s’hi van trobar??????? Dóncs els caps de LL/D!!!!!!!!

Un cop reunits tots i amb el cor una mica menys accelerat que feia uns instants, un altre cop ens va espantar a tots! Aquí ja hi havia alguna cosa estranya! Qui seria, uns punkis, uns gamberros, els caps de P/C, algun veí empipat???????  Vinga preguntes i vinga cops i vinga crits i en canvi cap resposta. Però el cap de pocs instants una altra vegada els R/NG més atrevits van voler anar a veure què passava i, sabeu quina sorpresa es van trobar???? Que hi havia en Ferran!!!!!!

Llavors tot es va acabar i ens en vam anar a dormir, o no!!! A veure qui és que s’adorm tan fàcilment després d’un susto com aquests????? Uns es van posar a jugar al monopoly, d’altres xerraven, d’altres pensaven, … Cadascú va fer el que va voler per relaxar-se una mica i poder acabant dormint.

L’endemà ens vam despertar una mica més tard del compte i després de netejar-ho tot vam sortir direcció a la Bisbal.  

Aquí s’acabava un cap de setmana curiós al Cau dels Pins on ens va costar tant poder-hi entrar i sortir-ne.

Apa siau. 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *