Sant Jordi 2008

Impressionant!

Primer de tot dues coses abans de dir res més:

1. FELICITATS a tots els Jordis!!

2. Gràcies a tots els pares de l’Agrupament que van col·laborar tant amb la parada, estan sempre allà a peu del canyó.

Aquest Sant Jordi hem treball de valent perquè ens poguessim ensortir, des de bon matí dos quarts de vuit del matí, hem quedat al passeig totes les unitats per montar la parada. Un cop montada uns quants nens i nenes han agafat les primeres roses del matí i han marxat a vendre-les per la Bisbal, erem els primers en oferir aquest magnífic servei!!!!

La cara de pena i bona bondat dels Llops i Daines, la sort i la intel·ligència dels Ràngers/Noies Guies i la insistència i ganes dels Pioners i Caravel·les va fer que quan pensàvem que tindriem roses per regalar no fós el cas i les acabèssim totes a les set de la tarda!

Els llibres també varen arrassar, cal dir que erem de les poques parades que els oferíem íntegrament en català, la qual cosa es va notar i molta gent ens va venir a comprar llibres.

Veure la cara dels més menuts de la Bisbal passejant i fullejant els llibre de contes, els més joves comprant la rosa per la xicota i els no tant joves que ja tenien decidit que comprar i des de quan… Va fer que tota la suor i treball que va posar Agrupament (inclosos els pares) tingués el seu profit i ens gratifiqués personalment a tots.

Ara, recordeu que la setmana que ve és l’1 de Maig i ens espera una gran diada on tothom tindrà feina i diversió per igual! (vale més diversió que feina..) ^^

FELIÇ SANT JORDI a TOTHOM!!!! 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *