Trobada de LLops i Daines a Palafrugell

Hem Arribat a l’Abril i comencem a TOT GAS!!!  Durant un bon temps no pararem de fer Activitats, Extrajobs i Trobades, etc.

Així és que aquest cap de Setmana ens vàrem dirigir cap a Palafrugell a les 9.30 del Matí, allà ens vàrem trobar amb:

  • AE. Joan Pons
  • AE. St.Cugat
  • AE. Les Gavarres
  • E. Pare Claret
  • E. Puig d’Afrou
  • E. Vista Alegre
  • E. Indika

Curiosament ja només pujar al Autocar hem coincidit amb dos Agrupaments Escoltes que es dirigien cap allà, els de Joan Pons i els de Vista Alegre. Al arribar ens hem dirigit cap al lloc de Trobada que vàrem quedar, (i sí senyors, aquest cop en DANI, ho va trobar a la Primera!!!! i sense voler passar per Fitó!!!!).

Ens parem a la Plaça, esmorzem i juguem una mica fins l’hora d’anar al Parc de l’Ajuntament. Va ser allà on vam començar a trobar-nos amb tots els altres Agrupaments que faltaven. Al PARC, un cop i vàrem ser tots vam començar amb jocs de coneixença entre tots, entre els que vàrem fer, el Pistoler! I com no la Bisbal va quedar guanyadora d’una ronda i finalista de l’altre!!! i TOTS dos de la Família Roldós! La Núria i en Jordi!!!

Dinem tots plegats, ens expliquem histories, ens assabentem de les aventures d’altres companys i ja és hora de fer la Gimcana que Indika tenia preparada. 8 Grups, tots mixtes de Llops i Daines d’altres Agrupaments i a fer un circuit de proves pel Casc Antic de Palafrugell.  A la Gimcana, vam quedar amb la cara pintada, vam descobrir el CAU d’Indika, la plaça de Can Mario (antiga fàbrica de suro), etc.

Un cop finalitzada la Gimcana vàrem anar cap al Càmping la Siesta, arribem i berenem i muntem les tendes!! Es nota que som especialistes en muntar tendes, els nostres Llops i Daines ho varen fer bé i ràpid sense cap problema (excepte que a la nit els va caure una tenda a un grup de Daines, ai ai ai…)

Una mica de temps lliure, i ens posem a sopar (Amanida de Pasta!!!) mmm que bona ^^ S’ha de donar les Gràcies a l’Empar, que faríem sense ella? Així doncs, Ben sopats fem l’activitat de Nit, on els diversos grups de la gimcana i un grup extra format per caps vàrem jugar a un estil Furor, fent Guerra de Cançons, teatre, etc.

El bona nit i cap a Dormir. Una nit llarga i ben curta a la vegada.

A l’endemà tornem-hi amb les piles carregades, esmorzem, ens preparem i marxem cap a fer la Ronda de la Platja, a la platja de Llafranc ens hem dedicat a fer activitats dels diferents Agrupaments, entre Salts de Foulards, El tot Si val… 

Tornem-hi al Camping i allà dinem (altre vegada Amanida de Pasta ¬¬ Pollastre a l’Ast ^^   Iogurt a l’estil Gavarres (Iogurt una canyeta).

Un cop dinats, desmuntem tendes, ho deixem tot recollit, fem l’hora dels Adeus, Foto de Grup, abraçades, petons i ens despedim dels nous amics i amigues que hem fet!!

 

Esperem veure’ls a tots al 100 1!!!!! 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *