Cap de Setmana a la Carbonera

10.00h del matí del Dissabte i ens trobem tots al CAU, allà preparem les últimes cosetes abans de marxar i ens posem direcció cap a la Carbonera de Sant Climent.

Com que no hi ha qui ens guanyi caminant i arribar allà molt aviat, vàrem decidir fer una mini ruta per conèixer els diversos camins que hi ha per allà d’alt. Així fins que vàrem decidir que ja era hora d’anar cap allà a dinar.

Arribem, deixem les bosses, juguem una mica i cap a dinar tots plegats.

Després comencem a fer les activitats de la tarda, la qual la primera era un Joc de Bandera a lo Paintball, dos equips, pintura, dos objectes per amagar i trobar. Com penseu que varen acabar? ^^

Més tard fem el berenar, mmmm que bo!!! i L’activitat de la Tarda era fer un planisferi, amb el qual puguem observar el cel per la nit i saber on estem i poder orientar-nos. Realment varen quedar de maravella i ens va ajudar a trobar el nort. Sessió de Fotos per pintar a l’aire amb la LLUM (LightPainting), i a sopar!!!

Arriba la Nit, i comencem l’activitat de Nit. Aquest cop, altres dos equips es formen i se’ls hi dóna un mapa a cadascú amb 6 X (la X marca el lugar). Aleshores que havien de fer? Trobar 6 tresors? Doncs si! 6 tresors per 6 persones.

Ja us imagineu que són no? Els foulards pels nous i una no tant nova…

Els varen trobar tots sense cap problema, algun més fàcil que d’altres i viceversa. El bona nit, on vàrem explicar experiències amb el Foulard els vells i explicar que siginifica el FOULARD. (Cal dir que hi ha experiències impressionants, de riure, de plorar, de tot tipus vaja!).

Així aquest matí ens aixequem, esmorzem, deixem el lloc millor del que era i marxem cap aqui! Aquest cop sense rutes alternatives. i en una horeta i quart ja erem al CAU, cadascú podia marxar a casa seva!

Bon cap De Setmana, i fins la pròxima aventura!!!!

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *