Ruta per l’Empordà

Primer Dia

El dia 17 a les 9:30h del matí ens vam trobar tots al pavelló, on els nens van coneixer una persona nova que es deia Pau i és de cau de Salt i des d’on vam sortir amb transport motoritzat fins a Gualta. Un cop arribats a Gualta vam descarregar els cotxes ens vam carregar les motxilles a l’esquena i vam començar a caminar direcció Torroella de Montgrí tot seguint el riu. Un cop a torroella ens vam desviar en direcció a l’estartit durant un petit trosset, després ja vam agafar l’ultim tram de camí fins a les Dunes. El camí fins a dalt es va fer dur ja que portavem unes 3 hores caminant i les cames començaven a fer figa, tot i així un cop a dalt vam recoperar forces amb un bon dinar.
Després de dinar vam realitzar una tarda de jocs, amb alguns dels quals els nens no coneixien com ara la fletxa. Un cop haver berenat vam posar-nos a fer un taller de dibuix en el qual ens posavem tots al voltant de la taula i anavem girant cada cert temps i així dibuixavem en tots els dibuixos. Llavors vam aprofitar per relaxar-nos tot cantant. El joc de nit vam veure la comfiança que tenen els nens uns amb els altres i l’habilitat per trobar gent a la foscor.

Segon Dia

L’endemà ens vam aixecar ben d’hora i un cop esmorzats vam agafar-ho tot i vam sortir en direcció a l’estartit a passar tot el dia a la platja. Durant l’estada a la platja vam fer castells de sorra amb jugar al tot si val, a futbol amb el frisbi, i fins i tot els més valents es van banyar. Abans que es fes fosc vam tornar cap a les Dunes. Quan va ser fosc i un cop sopats vam descobrir qui era l millor contrabandista tot jugant al contrabandista.

Tercer Dia

El dia 19 ens vam aixecar molt aviat vam esmorzar per agafar forces i ens vam disposar a fer e cim del montgrí, malauradament al cap de 1/2 horeta d’haver sortit ens va començar a ploure i vam haver de tocar retirada cap a la casa. Un cop allà vam realitzar un taller el qual es tractave de primer dibuixar un personatge i després mitjançant uns troços de paper grapats de manera que un era el cap l’altre el cos i l’altre les cames es tractava de dibuixar en cada part una cosa diferent al dibuix original i després podies anar aixecant o baixant els dibuixos veient les diferents combinacions. A la tarda vam jugar al joc de ‘oca però era una miqueta diferent ja que en cada casella que es queia per poder quedar-t’hi havies de realitzar una prova, va ser una lluita molt aferrisada. Un cop fet això i després de berenar vam posar a prova la capacitat ccreativa dels LL/D i ens van haver de preparar uns playbacks que realment van ser fantastics. El joc de nit tot i fer molta fred era l’indi tot i que al cap d’una estona es va transformar en una situació molt terrorifica, un joc de nit de por pels nens i de sorpresa un pels caps. Va ser molt terrorific tot plegat. Tot i que els nens van dormir la nit va ser força enreboscada.

Últim Dia

Ja l’ultim dia ens vam aixecar vam fer les motxilles i un cop agafat forces per caminar vam començar anar cap a la Bisbal. A Ullastret vam dinar una fantastica amanida d’arros amb botifarra i fruita que va anar fantastic per recuperar-nos i seguir caminant fins a la bisbal on vam arribar despres de 6 hores de caminar. Vam fer l’hora dels adeus i cadascu va marxar cap a casa.

Ha sigut una setmana sant molt divertida.

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *