Excursió a BCN

Ja que la representació de BCN al Cau és força important, no podíem passar per alt fer una excursió a la Capital. Total que aquest dissabte vam agafar i GPS en mà i megaplànol dels pares de la Núria i ens vam anar cap a BCN. Sorprenentment aquesta vegada vam arribar a la primera, gràcies a tot l’arsenal de mapes que portàvem.

Un cop ens vam haver reunit tots a BCN, vam començar les activitats de l’excursió, dic reunir perquè uns anaven amb tren i altres amb cotxe i altres amb un altre cotxe i altres ja hi eren, total, un poti poti, però ens vam trobar.

El dissabte ens vam dedicar en primer lloc a riure i després a fer la disfressa de carnestoltes i jugar a l’enredos i apendre a fer cubs de rubric. El bona nit va ser força relaxant, sessió de massatges.

El diumenge el vam començar amb un bon esmorzar i bon dia de petons. Després vam seguir amb la disfressa fins l’hora de dinar. Ben dinat, i ben feta la digestió vam anar a les Rambles a veure les estàtues humanes i a jugar a matar al port vell.

Quan ja era l’hora vam anar cap el Camp Nou, a les 21.00 començava el partit entre el Barça i el Racing, que per sort va guanyar el Barça 1-0.

Acabat el partit despedida i cadascú cap al seu poble.

Cap de setmana llarguíssim i divertidíssim a BCN!!!

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *