Campament d’hivern

Els nens i nenes de l’agrupament de la Bisbal van arribar al càmping de Garriguella després de fer unes quantes voltes i un grup de pirates els van invadir. Els petits es van haver de convertir en pirates i  van haver de superar una sèrie de proves per poder aconseguir un tresor que tan esperaven!!!!!!

Abans de que arribessin els pirates els R/NG van tenir temps de fer la descoberta de Garriguella i així saber les farmàcies, els supermercats, els restaurants que hi havien, el nombre d’habitants, l’any de l’esglèsia, el nom de l’alcalde, …

Llavors en arrribar al càmping va ser quan van aparèixer els dos pirates i els nois i noies de la Bisbal es van haver de fer les espases, de instal·lar-se dins el barco, de buscar-se un mocador per tapar-se al cap, …

Després de fer-se el vestit i d’arreglar-se el vaixell vam fer el sopar i després vam sortir a jugar una estoneta. Els pirates havien de seguir unes pistes per a aconseguir unes quantes monedes d’or.

L’endemà a les 9.00 els taurons van passar pel vaixell i es van endur algunes peces de roba dels pirates més despistats que no ho havien endreçat tot. Després d’esmorzar ens vam dirigir a conèixer el poble del costat anomentat Vilajuiga. Allà tothom se’ns va posar en contra perquè no volien pirates i no vam poder visitar ni el celler ni la fàbrica d’aigua.

Després d’arribar al vaixell ens vam omplir les panxes i vam realitzar alguns jocs a dins el vaixell ja que a fora feia una gran tormenta!!!!! Després de sopar vam posar a prova els pirates sobre la seva història, els diferents grups de pirates que hi ha, els seus caps, …. alguns d’ells no en sabien gaire res i no van poder aconseguir gaires tresors.

Després d’una nit mogudeta ens vam aixecar i ja no plovia. Vam aprofitar per cremar energies tot jugant a la balena, al recorrido, a pi, al mocador, al cementiri, … Després de dinar els pirates es van haver d’inventar una dansa que els identidiqués, van aprendre a trobar lletres amagades d’un missatge secret i a desxifrar aquest missatge. Llavors va arribar una altre tempesta i ens vam haver de refugiar al vaixell. A la nit epr celebrar que l’endemà cadascú tornaria a casa seva vam fer una festa! El que passa és que en els nostres pirates no els hi agrada gaire ballar i només feien que enriure-se’n dels empanants.

Per cert sabeu com es deien aquests pirates??????

  • Ali – Julí – Guaranà
  • Babà – Katalà – Gepeto
  • Barbaroja – Pota de cranc

Esperem que aquests pirates passessin una bona estada en el nostre vaixell.

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *