Campament d’hivern 1ª part

Dijous dia 27 vàrem agafar el nostre farcell i ens dirigirem cap a Granollers de Rocacorba per iniciar el Campament Català de 1907.

Després d’un viatge llarg, mogudet i ple de corbes arribàrem a la casa, ens vàrem instal·lar a les habitacions i menjàrem el primer àpat, un menjar típic de la casa de cadascú. Per païr bé ens dedicàrem a jugar al Tot Si Val, després de desmadrar-nos una mica arribà el tercer mestre catalanet ( en Jordi) i ràpidament encenerem el foc (curiosament era l’únic que ho va aconseguir).

Mentre un dels mestres anava a comprar el queviure per els següents àpats, els altres berenaven i aprenien a ballar sardanes.

Sopàrem amb molta energia i de joc de nit la Sardina (encara que ho sembli no és menjar), durant hora llarga el mestre Dani ens ho va posar molt difícil amagant-se a sobre de la teulada del porxo (quina fred que feia).

Divendres 28 (Sant Innocents)

Ens aixecàrem amb les Sardanes, hisàrem la senyera i cantàrem el nostre himne (tothom s’ho sabia no?). De bon dia els hi rentarem la cara (mireu alguna de les fotos) perquè no anessin adormits pels llocs i esmorzàrem.

Vam fer jocs tradicionals catalans com el joc típic típic català pica la fusta afilada per un cap d’abans i llença-la lo més lluny possible, saltar corda, soca-tira, els diabolos…  Llavors vam anar a recuperar forces amb un àpat genial (arrós a la cubana amb un ou perfecte, i plàtan o maduixa per postres).

A la tarda construirem perfectes estructures humanes (castells) i vàrem començar el projecte de la cortina de macramè (que no vol dir acabar).

Sopar, joc de nit improvissat per petits problemes tècnics.  (PI)

A l’endemà al dematí els nens al aixecar-se tenien un PICASSO pintat a la cara (no és una tradició típica catalana però és una tradició del CAU) 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *