El Raid de FOCA

Aquest any com a Caps “nous” (en Jordi ja en portava un..) hem començat FO.CA (FOrmació de CAps).

Aquesta formació consta de quatre caps de setmana en el curs 2007/2008, el primer d’ells els dies 1 i 2 de desembre del 2007, en aquest primer cap de setmana l’eix d’animació tractava d’un viatge a les Amazones, Congo, Marroc, Xina, Groenlandia, Hawaii, Euskalherria i Russia. En Jordi li tocava viatjar a Groenlandia i a mi (Dani) a Hawaii, cada un “disfressat” del país a on viatjava. El primer ben abirgadet i el segon ben abrigat també, però amb faldilla Hawaiiana.

L’aventura d’aquell cap de setmana fou fer un RAID. El Raid per qui no ho sapiga és una aventura en la qual bàsicament ens portàven a un punt Y amb cotxe, i mitjançant un mapa, brúixola, menjar proporcionat per l’Organització (FOCA AIRLINES), i la motxilla de cada un ben preparada per l’ocasió, anar caminant fins al punt de trobada que fou a Centenys.

No només fou una aventura, sinó un lloc on poder conèixer caps d’altres agrupament, un lloc on conèxier noves amigues i amics, ja que el RAID es feia amb persones diferents a la del mateix agrupament del qual pertenyia cada un.

Caminar, acampar, cuinar, coneixer la gent, fer el carnet de RAID, i moltes altres histories d’interesants, divertides, anecdòtiques… podríem continuar citant però millor mireu unes quantes fotos de l’aventura!

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *