Excursió a Santa Llúcia 2

A les 3 de la tarda havíem quedat al Cau per sortir cap a Santa Llúcia, i tothom hi era puntualment, amb el nou polard de l’Agrupament. Hem agafat i ens separat en cotxes i ens han costat fins el km 7 de la ganga, que és d’on surt un camí recta i directa fins a Santa Llúcia, teniu poc més de 15 minuts a peu des de la carretera. Això sí, fa una pujada impressionant, no és apte per fer amb cotxe normal, amb en tot terreny sí que es pot pujar.

Total, que a quarts de quatre enfilavem camí cap a Can Marcó i poc després Can Mirameu i després aquí en un moment per un camí mig planer mig baixada hem arribat a Santa Llúcia. Eren les 4 tocades, ens hem posat a fer llenya per fer foc, hem tallat 2 pins morts. Ha estat espectacular, i hem tingut sort que un grup d’avis ens ha ajudat a acabar de tallar els troncs amb motoserres.

Quan hem tingut encés el foc i la llenya a dins hem berenat, i ben berenat ens hem posat a cantar una mica i quan ha sigut més fosc hem jugat a diferents llocs d’amagar.

A les quarts de nou començavem a preparar el sopar i mentres d’amagat preparavem l’entrega de foulard de la Laura. Hem fet un mega sopar, carn a la brasa, torrades i polvorons de postres. Ben sopat hem fet l’entrega de foulard a la Laura i li ha agradat molt, la veritat és que tota la unitat s’ho han currat molt perquè quedés molt bé.

Després d’entregar al foulard hem fet un joc de nit i el bona nit, a la 1 més o menys hem anat a dormir.

A les 7 del matí ja estavem drets i hem ajudat a preparar l’aplec de Santa Llúcia, hem muntat taules, hem xucat pà, … també hem tocat la guitarra per fer més bon ambient.

A les 10 feiem un bon esmorzar i poc després han arribat els pares i hem estat petant la xerrada i ballant alguna sardana. Abans de dinar hem agafat camí de la Bisbal.

Ha estat una excursió excel·lent. Molt i molt bé nois i noies!!!

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *