Gimfoto a Girona per fires

Doncs bé vam cadar al matí molt aviat i vam anar a esmorzar a la Llar, ens vam menjar un on entrepar, vam agafar el cotxe i vam anar cap a Girona on ens vam trobar am la reste de caravel·les.

A les deu i mitja vam començar la gimfoto fins a les dues, durant aquest ratu va passar de tot, per sert la fotu de la catanyera te hitòria ja que la nena que ens va tirar la fotu tenia les mans plenes de no se soposu que era oli i em va deixar la càmara ben untada,,, per això es veu tan malament la foto.

Llavors mentres feiem la revisio van robar la càmara del altre grup que sera una cosa que em fa l’efecte que no entendrem mai com va passar pero aixì va ser i l’Adrià es va quedar sense càmara.

Ens vam donar per vensuts ja que no la vam trobar i vam anar a casa l’Anna a dinar, per cert un dinar bonissim, moltissimes gràcies per no fer-nos dinar al carrer amb un entrepa.

Vam fer la vacaina i als voltants de les cinc vam anar a fires fins a quars de set, llavors vam anar a veure els dracs que feien una actuació a Girona i vam aprofitar i els vam anar a veure.

Als voltans de les nou vam arribar a la bisbal i per el camí ems sap greu diro Albert peró vam escolta una música molt xunga…

 Això es tot

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *