Sortida a Fires de Girona de P/C

Una de les millors excursions a Fires que mai hem fet, hem quedat a les 8.30 del matí per anar a fer un bon esmorzar, i la veritat és que hem carregat piles per tot el dia. A més a més feia un dia esplèndid per anar a Girona, ens ha fet sol tot el dia.

A les 10 arribavem a Girona i ens trobavem amb les Gironines de la Unitat. Hem anat caminant fins la Copa i allà a començat la Ginfoto. Eren 90 fotos a fer per tot Girona amb diferents puntuacions, el temps per fer-les ha estat de 3 hores, per tant s’havien de triar les fotos a fer per treure el màxim de punts. Hem fet dos grups, a cada grup hi havia un de Girona, un de BCN i un de la Bisbal.

Els dos grups s’ho han passat bomba fent la Gimfoto i han fet la tira de fotos. A les 13.30 arribaven tots al Punt de Trobada i ens han explicat 50000 anècdotes que els hi ha passat durant la Ginfoto. Però la pitjor anècdota ens ha passat allà mateix quan ens han robat una de les càmeres.

Poc després hem anat cap a casa de l’Anna a dinar, la mare de l’Anna ens ha convidat a dinar, i ens ha fet un dinar magnífic i ens ha rebut molt i molt bé. Això no pot ser, ens esteu acostumant massa bé!!!! No només hem menjat de tot, sinó que també hem pogut veure les fotos de la Ginfoto, i qui ha fet la migdia, … en definitiva que hi hem estat molt i molt bé.

A la tarda, cap a les 5 arribavem a les atraccions de Fires, i deu ni do quines ganes que tenien les Caravel·les de pujar a les atraccions. Ara hem pujat a les atraccions que més giraven, girava el terra, girava tot!!! Hem quedat ben centrifugats!!!

A les 7, deixavem Fires i anàvem cap a l’altra punta de Girona, a la plaça del Mercat, a veure el Ball de Dracs Mini, un acte que s’emmarcava a dins de la X trobada d’Animadors Infantils, organitzada per la l’Amapei – Associació de Músics i Animadors Professionals d’Espectacles Infantils. I 1 hora després ja agafavem el cotxe de retorn a casa.

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *