Festa del Pas

Enguany la Festa del Pas només la podíem fer aquest cap de setmana, i el lloc escollit a estat a la Pineda d’en Follia a Sant Sadurní de l’Heura. El temps ens ha acompanyat, ara bé a la nit ha fet molta i molta fred.

A les 10 del matí del dissabte havíem quedat a la Font de l’Arbre per anar amb bicicleta fins la Pineda d’en Follia, passant per la palanca, can Se n’hi Queda, el Molí d’en Frigola i el pla d’en Banyeres, tot seguint el Daró riu amunt.

Hem sortit un pel tard perquè hi havia gent que s’havia deixat algun detallet d’últim moment, és normal essent la primera excursió. Total que cap a 3/4 d’onze agafavem les bicis i anavem cap a la Pineda. Amb una horeta i hem arribat, tot i això hem fet alguna parada per fer reparacions de bicicletes que no acabaven de rutllar, però res important.

Poc abans de les 12 erem a lloc, i hem jugat una estoneta, hem preparat el pas i hem dinat.

A la tarda hem jugat al Legionari que ha estat una passada, hem estat jugant quasi 2 hores. Després un bon entrepà de pà amb nocilla per agafar forces per berenar. Ben berenat ens hem posat a muntar tendes i acabar els obsequis del pas.

A les 7 ens ha vingut a veure en Tate i hem fet una cerimònia de comiat molt i molt maca amb tots els nens. Acabat la cerimònia hem sopat un bon plat de pasta i carn arrebossada tot fet per l’Empar.

Després de sopar hem jugat al joc de nit on hi havia moltes proves a fer i molta competència. Les proves eren: estirar corda, menjar nata, lluita romana, buscar un tresor amb un mapa,… Ens ho passat bomba amb aquest joc de nit.

Acabat el joc de nit, bona nit, i a dormir. Les Caravel·les i el Pioner han sigut els primers en dormir-se, cosa molt extranya. Hem tingut una nit plàcida i freda, molt freda.

A les 8 del matí en Dani ens engegava el megàfon i ens aixecava a toc de sirena. Quin fred que feia!!! Però la tothom s’ha aixecat, hem esmorzat i després hem anat a fer una mica d’exercici i una cursa de sacs per entrar en calor.

A mig matí hem acabat de preparar el pas i l’hem assajat. Poc després arribaven els pares i ja hem cel·lebrat el pas.

Per tancar la Festa del Pas hem fet un dinar de germanor.

Qui ha volgut ha tornat amb bicicleta fins la Bisbal.

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *