Setè dia de campament, darrer dia amb la bicicleta

El darrer dia ha estat el dia que hem fet més quilòmetres, però no tothom els ha hagut de fer, només els que han volgut anar fins el final exacte del Canal du Midi. En total han sigut 70 km aquesta darrera etapa que ens ha portat des de Capestang fins al final del Canal de Midi i llavors hem hagut de recular fins Agde i anar al Càmping.

El dia s’aixecava tranquil i tots anàvem fent la conya de que no havíem reventat roda encara, i ha sigut passar el tunel que hi ha en mig el canal i trobar unes franceses que havíen reventat roda i ens demanaven ajuda, i començar a reventar rodes. Primer la Júlia reventant totes dues a la vegada, després jo reventant la de davant, més tard en Josep i al final del dia he tornat a reventar jo, i per fer-ho rebuscat la Txell ha reventat al aparcar la bici a l’arribada en el càmping.

La veritat és que ens ha tocat molt el sol en aquest darrer dia, i arribar al final ha sigut tot una aventura, perquè després de la darrera resclosa del canal, 500 metres després el camí es complicava moltíssim, però gràcies al “savoir faire” i de la il·lusió per arribar al final hem aconseguit arribar-hi.

A la nit hem menjat un bon plat de raviolli i de tant cansats que estavem a quarts d’onze ja estava tothom al llit i dormin.

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *