Cinquè dia de campament, ja hem fet quasi 200 km.

Avui ens hem aixecat a les 8 del matí, una mica més tard del normal per poder aixecar-nos ben descansats per cobrir l’etapa amb èxit. El sol dominava el cel de Carcassonne i feia una bona temperatura. A les 10 hem acabat de recollir les tendes, preparar el dinar i esmorzar, i ha estat quan hem agafat les bicis per cobrir la distància que ens separava de Lézignan-Corbiere. El dia es presentava difícil ens esperaven quasi 60 km per davant, al final no han estat tants, hem fet 57,8 km, en unes 3 hores i 45 minuts.

La veritat és que avui ha estat força dur ens hem trobat de tot pel camí: asfalt (que bé!!!), terra aplanada (guai!!!), arrels (ui!!!), pedres (aaiii!!!), … Sort que a estones bufava el vent de cul i tot el canal està cobert per uns immensos plataners que fan una ombra genial per anar amb bici.

Estigueu tranquils que no passem gana, ara, ja estem pensant en el dinar de dissabte, ja estem començant les apostes pel menú. També tenim una pregunta: És bo menjar un ou cada dia? Tranquils, aquí no ho estem fent, però és un dilema que ens ha sortit.

A Lézignan-Corbiere hem arribat a les 5 de la tarda, el Càmping és correcte, però no ens estimen i no ens han deixat banyar amb el banyador tipus short, per tant molt malament per ells.

Ara ja portem acumulats quasi 200 km, ja us podem assegurar que el canal és maquíssim, i que tenim les cames ben i ben cansades, i el cul …… Però tranquils que encara estem en plena salut i no hem rebentat cap roda i que duri!!!!!

Empar, l’Elena ha perdut un tall del bikini i vol macarrons amb formatge. Jajajaja!!!!

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *