Tercer dia de campament, petit canvi en la ruta

 

Ja portem dos dies anant amb bici, i sembla que estiguem fent el Tour de France. Avui ens ha sorgit un petit imprevist i ens hem vist obligats a variar la ruta. L’home del càmping le Rade de Avignonet de Lauragais ens ha dit que el següent càmping que volíem anar estava tancat i per tant hem hagut de modificar sobre la marxa. L’equip logístic ha tingut molta feina, i al final ha trobat un càmping a Alzone. Total que al final l’etapa ha estat de 45 km que hem cobert en unes 2 hores i 45 minuts, a una velocitat més que digne.

 

El paisatge que hem vist avui ha estat impressionant, plataners centenaris, desmais, … maquíssims, tot ple d’ànecs, oques, cignes i fins hi tot algun esquirol. Avui al ser dilluns ens hem trobat menys gent pel canal, tant per dins el canal amb barca com per fora. La veritat que estem quedant al·lucinats amb les escenes de postal que ens està brindant aquesta ruta.

 

El càmping que hem trobat té piscina i està molt i molt bé, llàstima de la pujada que hi ha per arribar-hi. La veritat és que els km es comencen a notar a tot arreu, perquè a les 11 anem a dormir i de cop es fa el silenci.

 

Avui a la tarda ens hem pogut banyar i hem començat els tallers com bonament hem pogut. Estem tots bé i sencers, menys els caps ciclistes que estan ben petats!!!

 

 

 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *