Segon dia de campament, el primer que agafem la bici

 

Avui ha estat el primer dia que hem anat amb bici, l’experiència ha estat memorable, crec que tots la recordarem, 60 km amb bici al llarg del Canal du Midi que ens els hem polit en unes 4 hores!!!! Ara bé el cul està patint tots els bonys i ens estem acostumant a menjar drets.

 

El canal du Midi és molt més bonic del que ens pensàvem, tota l’estona hem gaudit d’una ombra espectacular. Avui al ser diumenge hi havia molta gent anant amb bici, corrent, amb patins,… pel canal, vaja que no estàvem sols. Cal dir que al principi he tingut un petit despiste i hem hagut de fer 4 km de més, però bé, així hem vist el Garona i hem fet realment tot el canal des del principi de tot.

 

El càmping on estem avui, és molt bonic, hi ha cartells en català i ens han tractat molt bé, a part de que està al costat del canal, cosa que hem agraït tots.

 

De moment ens fa molt bon temps, sol i una mica d’airet.

 

L’equip de logística comença a situar-se a la France i avui han tingut un dia molt més tranquil que ahir. Encara és recuperen de l’estrès posttraumàtic de no trobar la furgoneta.

 

L’únic que s’ha fet mal de moment sóc jo, m’he fet un trau al cap, l’Albert diu de 5 cm, però tranquils que tinc el cap molt gros!!! Però tots estem molt bé i ens ho estem passant molt i molt bé.

 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *