Quart dia de campament, ja portem la meitat

Els dies avancen imparablement i com qui no vol la cosa ja hem arribat a l’equador del campament. Avui el dia ha començat molt gris, ens hem aixecat amb molt mal dia. Hem agafat la bici i hem començat a cobrir els 30 km que teníem fins a Carcassone. Quan portàvem 5 km pedalant i tot just començàvem a fer el Canal du Midi, s’ha posat a ploure i hem fet força tros plovent. Avui hem anat molt ràpid en 2 hores i 15 minuts ja érem al càmping.

El càmping d’avui és molt més turístic, i molt més a l’engròs que els anteriors, i està ple de gent i evidentment de catalans. Hem parat tendes avans de dinar, que per cert a aquesta hora ja havia sortit el sol de nou i ens hem pogut banyar a la piscina i tot pocs minuts abans de dinar.

A la tarda ha tocat la visita obligada a la Cité de Carcassone, i hem anat a peu, per variar una mica, està a 15 minuts del càmping. A la Cité hem fet un petit joc de descoberta del poble i després hem anat a jugar per les muralles del voltant al “Tot si val”. Ens ho passat molt bé. Hem berenat pa amb quesito i a més a més una Crêpe.

Avui suposo que anirem a dormir aviat, i demà ens espera l’etapa més dura del campament, uns 60 km per camí de terra amb arrels i pedres, o sigui una tortura, ja us explicaré com ha anat.

De moment tots seguim molt bé i estem sencers, algun cop o morat del “Tot si val”, molt de cansament acumulat dels més de 100 km que portem, però també hi ha molta il·lusió per seguir i acabar de cobrir tot el Canal du Midi.

Perdoneu pel retard penjant les notícies però ens costa que l’equip logístic tingui temps de trobar internet oberta i gratuïta, i a la vegada faci totes les altres coses que ha de fer. Per això anem escrivint les notícies dia a dia i les deixem preparades per quan trobem internet penjar-les totes. Gràcies per la vostra comprensió.

 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *