Campament d’estiu 2007 – Canal du Midi. Dia 1: La Bisbal – Tolosa.

Després de 2 mesos de descans ha arribat el campament, i no podia arribar de cap altra manera que amb un bon grapat d’anècdotes.

A les 9 i poc sortíem de la Bisbal cap a Perpinyà, i hem arribat just a temps d’agafar el tren. Per un altre costat anava l’Albert, en Jordi i en Josep amb la furgoneta començant la seva odisea per Perpinyà. Gràcies al GPS s’han pogut perdre per Perpinyà i han conegut país, han aconseguit arribar 3 hores tard a llogar la furgoneta. Segons l’Albert té mèrit haver arribat.

Per una altra banda nosaltres anaven amb el tren direcció a Toulouse, amb un tren una mica destartalat, però hem arribat bé. A Toulouse hem anat a uns jardins molt macos a dinar i hem jugat una bona estona.

Cap a les 5 hem agafat camí del càmping que estava a les afores de Toulouse, després de dues hores caminant hem arribat al càmping. El millor de la història és que encara no havia arribat la furgoneta… A les 20.30 arriba la furgoneta salvadora amb el menjar i tot plegat, i hem pogut muntar les tendes i fer el sopar. Ben sopat hem fet el joc de nit i el bona nit i a les 12 a dormir que demà tenim un bon tram de bicicleta.

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *