Excursió als Clots de Sant Julià

Ens vam trobar tots a les 10 del mati a la plaça del castell ja equipats amb les bicicletes. Allà es van repartir pomes als nens ja que estaven envasades en unes capses les quals vam fer servir més endevant per fer un taller.

Un cop hi vam ser tots ens vam posar a pedalar. La ruta que vam seguir va ser anar fins a la guardiola, agafar el cami que va fins a fonteta. Un cop a Fonteta vam travessar la carretra cap a vulpellac i després vam travessar la carretera que va de vulpellac a peratallada i vam entrar al cami (asfaltat) que ens va portar fins a l’encrauement, on molt ven senyalitzat, ens vam desviar a l’esquerra i vam arribar als clots. Durant el viatge hi va haver alguna petita caiguda, una o altre remugada, i unes quantes cadenes tretes, però no vam tenir cap accident greu.

Un cop als clots va anar arribant gent que per algunes circumstancies no havia vingut a la plaça. Llavors vam esmorzar i després d’esmorzar amb les capses de les pomes vam fer un taller on es podia construir un dau-guardiola, o una capsa decorada amb aironfix de colors. Desprès els nens van anar a construir cabanes les quals després vam anar tots a mirar desprès de dinar. A la tarda vam jugar algun joc i vam tornar abans del previst degut a que comçava a ploure, tot i que la sorpresa va ser arribar a la Bisbal i veure que feia un sol que trencava les pedres.

Els llops i les daines estan fets uns bons Indurains!!!!!

P.D: No hi ha fotografies degut a un problema tecnic amb la camera.

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *