Excursió a Casavells

La veritat és que havíem d’anar a Sadernes, però com les previsions del temps no acompanyavem a última hora vam canviar el lloc de l’excursió i vam decidir anar a Casavells a peu. Aquest canvi ens ha permés penjar els cartells del Joc de Ciutat, preparar una mica el joc de ciutat i fer una excursió aquí aprop de la Bisbal.


El dissabte hem quedat com sempre a les 10 al Cau, i hem anat a penjar cartells del Joc de Ciutat, un cop penjats els cartells hem preparat cosetes del Joc de Ciutat com els lletreros de les zones,… A la 1 sortíem de la Bisbal a peu direcció a Casavells, a quarts de 2 ens hem parat a dinar a prop de Castell d’Empordà.


Ben dinat, i en un moment caminant hem arribat a Casavells, després de situar-nos i una estona de temps lliure hem fet un joc de pistes pel poble super divertit, amb moltes proves i endevinalles. A l’acabar el joc hem berenat i hem anat a jugar a la pista coberta de Casavells. Ens ho estàvem passant tant bé que el temps ha passat volant i entre joc i joc se’ns ha plantat l’hora de sopar. Ben sopar hem fet un joc de nit barreja del recorrido i atrapar, que ha estat molt i molt bé. A quarts d’una i després del Bona Nit anàvem a dormir.


El matí del diumenge ha sigut molt ràpid tot, ens hem aixecat, un esmorzar ràpid i recollir la rectoria per deixar-la ben neta. Un cop fet tot això hem fet un taller de papiroflèxia on hem après a fer pajarites, peixos i papallones. En propers Caus farem nous animalons de paper. A les 12 enfilavem camí de la Bisbal i com anàvem bé temps hem aprofitat per mullar-nos una mica els peus al riu. Pocs minuts abans de les dues hem arribat al pavelló.

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *