Excursió a Begur

El divendres a la reunió de pares semblava que la pluja ens faria la guitsa, i el dissabte si més no ens la va fer ja que no vam poder fer una part de l’excursió que teniem planejada. Volíem anar de Pals a Begur a peu passant per dalt del Quermany.

Per tant el dissabte al matí a les 10 vam sortir de la Bisbal i estava plovent. Vam anar directes a Begur i vam aprofitar el matí per acabar tallers que teniem pendents o encetats.

Després de dinar vam fer alguns jocs de carrer quan la pluja ens ho permetia, vam fer un “revival” de jocs com: les fruites, el diabolo i les caniques… Cap a les 6 brenavem i començavem els tallers, aquest cop hem fet una cartera amb pàgines de còmic i un estel amb fil.

Vam sopar un supermegarequetebons espaguettis amb saltxitxes i després a la nit vam fer un petit joc de nit pel mig del càmping.

Per dormir com els Ràngers i les Noies Guies no es van aclarir com es volien posar per habitacions ho vam fer totalment a sorts.

El diumenge al matí hem recollit el bungalow i hem seguit amb els jocs “revival”, aquesta vegada ha estat el torn de: la goma, les baldufes i l’esquimal. Quan hem acabat els jocs hem anat a seguir fent la cartera. A la 13.40 marxavem del càmping cap a la Bisbal on hem arribat a les 14.00 puntualment.

L’excursió ha anat molt bé i hem pogut fer moltes coses i ens ho hem passat d’allò més bé a Begur.

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *