Excursió al Aiguamolls

A les 10 sortiem del Cau direcció cap a Sant Pere Pescador, la veritat és que plovia força i no sabíem si podríem visitar els Aiguamolls.

El viatge ha estat força tranquil i gràcies als sabis consells d’en Martí només ens hem perdut una vegada. Al final hem arribat al Cortalet, una mica més i no podem entrar als Aiguamolls perquè no tenim “suelto”.

Un cop a dins avui, tot i el mal temps, ha sigut un dia extraordinari… hem pogut veure un munt de cigonyes, fotxes, ànecs, orenetes,… I hem fet una petita visita pels Aiguamolls mentre el temps ens ho permés. Ens hem trobat amb un altre agrupament escolta i amb uns nens que feien unes colònies per allà.

La pluja ens ha fet tornar a la Bisbal abans d’hora, i hem dinat al Cau. A la tarda cal dir que els Rangers i les Noies Guies s’han esforçat moltíssim per deixar el Cau net com una patena i hem arreglat tots els bancs del Cau. Molt bé NOIS I NOIES!!!! Ha quedat impressionant.

A mitja tarda ens hem posat a seguir i acabar el taller del cocodril i el dels miralls, i també hem fet un rellotge amb un CD.

Ha sigut un dia molt i molt complet i hem fet un munt de coses… ara el proper Cau és una excursió a Begur, esperem si més no que el temps ens acompanyi.

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *