Excursió a la Fageda

Divendres a les 7 del vespre marxavem puntualment de la Bisbal i anavem cap a la Fageda, de moment erem 6 Rangers/Noies Guies i 2 caps.

El divendres va ser de situació en el territori, vam veure una pel·lícula i vam fer un debat abans de fer el bona nit i anar a dormir. 

El dissabte al matí ja ens vam posar a caminar pel mig de la Fageda i vam visitar la fàbrica de iogurts la Fageda on vam veure tot el procés d’el·laboració. Tornant ens vam parar a dinar a mig camí uns espaguetis amb forma de tallarines. A estones feia fred i a estones calor, fins hi tot ens va ploure una mica, però vam poder fer molts jocs i ens ho vam passar molt bé.

A la tarda quan vam arribar als bungalows van arribar 4 Rangers/Noies Guies, complemtant així el grup. Un cop erem tots ens vam posar a fer unes olimpíades on vam riure molt. Després de berenar vam fer dos tallers: el de fer clauers en forma de cocodrilo amb boletes, i el de rascar miralls per pintar-los.

Aquella nit per sopar l’Enric ens va demostrar el seu art culinari fent ell tot sol una truita de 14 ous. Mireu les fotos!!!

El joc de nit va ser molt divertit i ens vam fer un fat de còrrer.

L’endemà al matí vam seguir amb les olimpiades però en una basant més de destressa, on vam poder veure que un ou cru es pot llençar molt i molt lluny sense que es trenqui.

Cap a la 1 vam marxar de la Fageda cap a la Bisbal on vam arribar puntualment a les 2, tal i com havíem dit.

Ha sigut un cap de setmana molt complet i divertit, i ens ho hem passat molt bé a la Fageda.

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *