2016 – 2017

CIGRONADA!!!

Del dimarts 29 al dilluns 5 els pioners i caravel·les hem estat convivint al local del cau fent una activitat que ha servit per cohesionar el grup, la cigronada.

La nostra rutina era: al matí anar a classe, ens reuníem per dinar amb les nostres superquel·les, a la tarda tothom feia els seus extraescolars i a la nit ens tornàvem a trobar tots per sopar i fer l’activitat de nit.

El cap de setmana vam fer un raid a Arfa i diumenge vam donar els fulards als nous desitjant-los-hi el millor en aquesta aventura i vam fer el tancament de la cigronada!

Per dur a terme aquesta activitat tots hem hagut de treure el nostre costat més pagès ja que hem format part d’un reality show com a pretendents per unes pageses totes ven diferents les unes de les altres. Per poder guanyar-nos el seu amor hem fet una sèrie d’activitats molt divertides.

image1_opt

 

12 de novembre

Avui hem anat al Parc del Segre al mati per fer diverses activitats. Una d’elles ha estat “El molinet”, que consisteix a fer una rotllana i que un de nosaltres es posi al mig amb la cara tapada. Llavors aquesta persona comença a donar voltes i un dels que està assegut a la rotllana li pica la mà. Si el del mig es capaç d’endevinar qui l’ha picat, es canviaven els llocs, sinó, seguia donant voltes.

Després ens hem assegut i ens han repartit unes imatges perquè reflexionéssim sobre el gènere. A la següent activitat ens han dividit en tres grups i un integrant ha marxat de la zona per no sentir res. Llavors, ens han fet una pregunta i els de cada grup hem hagut d’endevinar què respondria la persona que faltava.

Hem tornat a seure en una rotllana i hem aportat idees a partir de post-its sobre com voldríem que fos la cigronada. Per fer-ho, ens hem tornat a dividir en tres grups i hem fet una representació d’escenes crèiem que es donarien durant la cigronada.

Finalment hem jugat al joc de la manifestació, en el qual el grup dels policies ha d’intentar separa el grup de rebels, que estan agafats de mans i peus tant fort com poden.